Skjer’a?

Hei. For meg er det off-season nå. Det vil si at konkurransesesongen er over, og jeg kan senke skuldrene, spise godt og ta igjen for alt jeg har gått glipp av i løpet av en lang sesong.

I off-season kan man nyte livet, spise godt og slappe av med god samvittighet

Jeg har hatt stor fremgang på sykkelsetet i år, og det er gøy når man legger ned så mye timer i dette. Jeg har gått fra å kjempe om topp-10 i norgescupen til å kjempe om pallen. Jeg var også så heldig at jeg fikk representere Norge under VM på hjemmebane i år. Min egen prestasjon nådde ikke helt opp denne gangen, men det var allikevel blant årets definitive høydepunkt.

De siste ukene har jeg sklidd rundt på gjørme med smale dekk og brukkestyre. Ja, jeg snakker såklart om sykkelkross. Det er en fin måte å forlenge sesongen litt på, øke kapasiteten og pushe grenser. Og det er skikkelig moro. De levende bildene taler for seg selv:

Jeg gjør også mitt for å underholde. Fotokred: Pål Westgård

Jeg gjør også mitt for å underholde. Fotokred: Pål Westgård

Krossesongen har også gått over forventning, med seier i 3 av 5 ritt.

I sesongens bakrus går tiden stort sett med til eksamenslesing, utsetting av eksamenslesing, spise sjokolade, planlegging av neste sesong og styrketrening med landslaget.

Protip: Du får bedre arbeidsøkonomi i bratte kneiker om du trener styrke og hurtighet. Og god støttemuskulatur hjelper på teknikken. 

Neste år håper jeg å fortsette den gode utviklingen av formen, og får jeg med noen gode partnere som kan hjelpe meg med opplegget er det på å tide å kjøre inn noen internasjonale resultater!

Oppkjøringen til 2015 er snart i gang, stay tuned!

Fredrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s