Den kalde fine tida

Hei igjen. Eksamen er nå tilbakelagt(med litt flaks burde det faktisk gå helt greit) etter et realt skippertak. Den siste uken har jeg brukt på å få kroppen inn i gode treningsvaner igjen.

I helgen var jeg med min gode treningskompis Eivind Røed på fjellet for å samle litt timer på ski. Torbjørn Røed og Øivind bidro til godt selskap og høy stemning. Fort gjort å bli litt ivrig når man endelig er i gang igjen. Totalt ble det 11t og 150km på 3 dager, og resultatet er vondt i alle musklene jeg ikke visste jeg hadde.

Meg, Eivind og Torbjørn

Meg, Eivind og Torbjørn

Langrenn er en av treningsformene jeg bruker aller mest på vinteren, man får både samlet timer og jobbet litt med blodpumpa. Når(hvis) jeg får bort danske-på-ski-følelsen satser jeg på å gå noen skirenn for å ta vare på konkurranseinstinktet gjennom vinteren. I tillegg er det jo digg å komme seg ut i marka igjen, går det an å se på skiløyper badet i sol uten å la seg friste?

Vel hjemme i lavlandet er det dårligere skiføre, men det blir mye god og variert trening. Styrkeøkter med landslaget, rolige langturer til fots og på sykkelen, og sist men ikke minst løper vi i terrenggruppen til BOC noen brutale syredrag hver torsdagskveld. Hvis ikke de dragene hjelper på kapasiteten finnes det ikke håp.

Overraskende vanskelig å ta et bilde når hjertet dunker, kroppen skjelver og beina renner av laktat.

Overraskende vanskelig å ta et bilde når hjertet dunker, kroppen skjelver og beina renner av laktat.

Neste gang kommer jeg til å dele litt tips og erfaringer om vintertrening for syklister, så følg med! I mellomtiden kan du nyte et par bilder fra helgen.

This slideshow requires JavaScript.

Fredrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s