2015 er nå!

Sesongen er så smått i gang, og årets første konkurranser er unnagjort.

Treningen fungerer bra og kroppen gir gode tegn. For tiden kjører jeg bolker med 3 uker på og 1 uke av. Det blir mye rolig mengdetrening og 2-3 hardøkter opp mot terskel i løpet av en normal uke. På denne tiden av året handler det om å legge en base for stabil form gjennom hele sesongen.

Rolig løpetur og soloppgang på Kolsåstoppen

I starten av januar stilte jeg opp i NM Vintertriathlon. Vintertri består av løping, sykkel og langrenn friteknikk. Veldig moro og sykt hardt. Ganske mør etter løping og sykling i løssnø er det spennende å legge ut på skietappen. Det gjør vondt i alle de små musklene man hadde glemt eksisterte og bevegelsene ligner mer på noe man kan finne på Solli Plass en sen lørdag. Til tross for kongsbergknekk på bortoverski holdt jeg bra fart mot slutten og kom meg opp på en 6. plass. Kanskje verdens minste idrett, men moro med gode konkurranser og bra forbedring fra fjoråret.

Rett før jeg ble løpt fra

Rett før jeg ble løpt fra

Jeg har også deltatt i OBIK skikarusell, en serie på 5 onsdagsrenn i kollen. God stemning og bra trening. Vi er akkurat ferdig med 2 renn og jeg kan skilte med en 2. og en 5. plass. Ligger godt foran fjoråret på både ski og sykkel, så vi får håpe 2015 fortsetter slik.

Felles for alle konkurransene er at jeg har tjent mye på gode ski fra Bull. Veldig viktig med god glid når syklistarmer skal skape fart.

Jeg starter snart på en ny treningsbolk, og videre skal jeg delta i noen litt lengre turrenn. Har virkelig fått sansen for å trigge konkurranseinstinktet også vinterstid. Jobber også med noen spennende nyheter inn mot neste sykkelsesong, så følg med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s