Ny samarbeidspartner!

Det skjer spennende ting om dagen. Ved siden av treningen jobber jeg også med å finne partnere til årene som kommer. Jeg jobber hardt for å nå målene mine, og all hjelp jeg får gjør at jeg kan ha mer fokus på å forberede meg optimalt!

xito_logo

Tidligere i uken inngikk jeg en avtale med mobilselskapet Xito. De tilbyr særdeles gode priser og raskt Telenor-nett. De har også smarte, fakturafrie løsninger. Sjekk det ut på face: Xito eller her http://xito.no/

Jeg er glad for å få et samarbeid med Xito i boks. Det er et ungt og sprekt selskap på vei oppover, ved hjelp av hardt og målrettet arbeid. Noe jeg kan relatere meg til med andre ord. Ser frem til å representere dere i sommer! Xito gir meg muligheten til å reise på treningssamlinger og kjøre ritt rundt i Norge og verden. Takk!

Er du på Instagram? Følg @xitomobil og merk dine beste vinterbilder med #winteriscalling for sjansen til å vinne en flett ny iPhone 6!

Ellers er årets sykler snart klare til å rulle, og treningssamlinger blir snart spikret. Heng med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s