BG Fit

Hei! Om en uke starter den hardeste bolken i oppkjøring, med en samling på Mallorca. Jeg reiser ned med Eivind Røed, og vet at vi kan se frem til mange timer med god kvalitet og bra matching.

For å sikre optimalt utbytte på sykkelen er det viktig å vite at man sitter helt perfekt. Her er det mye å hente! Både på watt og komfort/skadeforebygning.bgf

Derfor var jeg i går på BG-Fit hos Christian på Bull Sandvika. Vi fikk satt opp en rå Roubaix til samlingen. Sittestillingen ble en del mer kompakt enn jeg er vant med, men førsteinntrykket er udelt positivt. Har fra før gode erfaringer med tilpasning på mtb, har faktisk målt store forskjeller selv på korte testrunder(4-5min) etter tilpasning.

Christian er veldig dyktig, og sørger for at jeg hele veien forstår hvorfor vi tar de valgene vi gjør. Vi konkluderte også med at jeg skal prøve et bredere sete og mer oppbygning i skoene. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og jeg tar med meg alle ekstra watt jeg kan få.

bgf1

bgf2Her står det mer om BG-Fit for de som ble nysgjerrige: http://www.specialized.com/us/en/hub/bodygeometryfit

Ellers har all treningen gått helt etter planen de siste ukene, og jeg ligger fortsatt godt i rute. Føler jeg har bygd opp en solid base, og er klar for å jobbe med kapasiteten de neste 5-6 ukene. I morgen står langrennssesongens høydepunkt(og avslutning) for tur, nemlig Vestergyllen på kjente løyper i Vestmarka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s