Mallorca!

Benvinguts a la serra de Tramuntana!

serra-de-tramuntana

Mallis byr på mer enn fulle tyskere

Den sista uka har jeg vært på Mallorca. Utbyttet så langt har blitt litt både og.

Jeg slappet godt av uka før vi dro ned, for å kunne starte samlingen med freshe bein. Rakk å få meg to gode langturer før halsen kom på at den hadde tatt med seg en aldri så liten forkjølelse fra kalde Norge. Dermed ble det to dager på sofaen, og hvis du lurer, Magaluf vinterstid skjer det lite bevegelse annet enn tyskere på vei til og fra buffeten.

fromwhereiride

Slik ser det ut fra der jeg er

Etter at halsen ble bra har jeg bygd meg gradvis opp til normal treningsmengde igjen, og i dag hadde jeg første dagen med fullt trøkk. Et par timer med terskel i bakkene på morgenen og hurtighet på kvelden hadde jeg godt av, og formen var også overraskende grei. Jeg får bra matching mot Eivind Røed, som setter standarden på bakkedragene og sørger for god stemning på kveldene. Helt om dagen og helt om kvelden.

Det har også blitt noen turer med den hyggelige tyskeren Immanuel som vi fant i fjellene dag 2. Aldri feil med nye underholdende historier og sterke bein på tur.

De neste dagene blir det mer hardkjør, med kongeetappen over blant annet sagnomsuste Sa Calobra/Coll dels Reis imorgen. Dere kan følge med på hvordan jeg trener her: https://www.strava.com/athletes/387342. Det dukker også opp hverdagsbilder på Instagram @Xitomobil

baækk

Lite slår kort-kort og bakkedrag

Sesongen nærmer seg, og de første store rittene i April er snart spikret. Rapport etter de neste dagers hardkjør kommer også! Kan allerede røpe at beina vil bli tunge,

beach

Runder av med et stemningsbilde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s