Sesongen banker på

Hola! Siden sist har jeg kommet meg hjem fra Mallorca, og fått begynt på hardtreningen her hjemme. De siste dagene på sykkeløya ble brukt til gode langturer med drag i bakkene. Det ble noen seige økter ettersom vinden fulgte meg rundt på øya og blåste konstant rett i fleisen.

is2

Real påskestemning på lørdag!

Vel hjemme igjen har global oppvarming gjort jobben sin og gitt meg vår og tørre stier. Det hjelper på for å få den nødvendige kvaliteten på øktene i ukene som kommer. I denne perioden frem mot sesongen er det fokus på mye tid rundt terskel, hurtighet, og teknikk.

Jeg har også fått tatt i bruk mine nye treningsredskaper! Specialized leverer igjen helt rå sykler, også på de mer prisgunstige variantene.

Roubaix

Roubaix Comp Disc

På veien har jeg brukt den nye utgaven av Roubaix med skivebremser. Roubaix er en komfortracer med mer avslappet sittestilling og vibrasjonsdemping i rammen. På Mallorca havnet vi inn på et lengre strekke med grus en dag, jeg var helt sikker på at grusveien var like fin som i Birken helt til de andre begynte å klage på risting, såre hender og ender. Skivebremser er utelukket hvis man skal sykle aktive ritt, og det ser litt spess ut, men for en kontroll man får på sykkelen! Matcher Roubaix’ens egenskaper knallbra.

epic

Epic Expert WC

Langs kysten er stiene allerede tørre, og jeg har fått noen gode hardøkter på min nye Epic. WC versjonen er helt rå, responsen i den korte og stive bakrammen må oppleves. Det virker også som Specialized har gjort noe lurt med brain-enheten i demperne. Nå er de enda strammere på fast underlag, men fortsatt like følsomme i skogen. Jeg skjønner ikke hvordan de gjør det, men det er helt genialt. I dag leverte sykkelen varene og vel så det på både teknisk utfor og bakkedrag opp mot Tryvann. I år har jeg valgt en modell med XO1 til trening, det er som forventet enkelt, lett og presist. Gleder meg stort til å få testet S-Works varianten!

Følg med for flere updates inn mot sesongstart, bare noen uker igjen nå!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s