På vei tilbake

Endelig er det litt action på denne kanten igjen. Formen blir fort bedre, og jeg har startet opptreningen. Smertene er borte, og hverdagen er tilbake til normalt. Fantastisk å være på vei tilbake allerede! Formen og utholdenheten er imidlertid satt noen store steg tilbake, og deler av kjernemuskulaturen gror fortsatt på plass. I går hadde jeg min første økt på sti, og det ble to til i dag. Jeg har smilt to døgn i strekk, opplevelsen av frihet og mestring på smalsti skulle vært en menneskerett å oppleve.

DSC01725

Klar for å reise meg igjen

Til helgen står NC i Fiskum for tur. Det blir moro å komme igang igjen, og ikke minst to nødvendige hardøkter. Ellers er både ambisjonene og skuldrene meget lave.

Fremover vil jeg også være tilgjengelig som instruktør hos Learn2bike. Kursene passer for alt fra de som ikke har syklet før til satsende terrengsyklister. Sjekk det ut! Hils fra meg når du melder deg på kurs 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s