NC Fiskum

Årest første ritthelg er endelig historie, og alt i alt har det vært en positiv opplevelse. Jeg gikk inn i helgen med mål om å ha det gøy på sykkelen og komme i gang med ritt igjen.

Vi startet med en kort og hard tempo på lørdag. Løypa i Fiskum er rask og teknisk, og jeg regnet med å få noen “gratissekunder” på god flyt og hurtighet. Tempoen gikk over all forventning med en 10. plass, ikke så alt for mange sekunder bak de beste. Som forventet ble da gårsdagens rundbaneritt noe tyngre. Kjente tidlig at jeg mangler mye på utholdenheten når vi skulle gi bånn gass i 1,5t.

Uansett var det skikkelig gøy å være i gang igjen. Moro å kjenne på adrenalinet og sykle fort på sti, og oppløftende at grunnformen fortsatt er sånn noenlunde. Det var også gøy å se at vi har med oss noen ordentlige raske talenter i BOC, fremtiden ser lys ut! Nå er det tilbake til store treningsmengder, før det neste gang smeller på Langsetløkka om 2 uker.

Denne gangen ble det bare film fra starten. Beina var raske helt til utholdenheten sa stopp 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s