Landslagsoppdrag i Danmark

Til helgen er det igjen klart for et stort rundbaneritt. Etter flere ritt med stadig oppadgående formkurve får jeg æren av å representere Norges farger under SramLiga i Varde, Danmark. Rittet er rangert som UCI klasse 2, og det blir garantert hard kamp om topplasseringene.

251045121

Her fra debuten i rødt, hvitt og blått på Hafjell

Det blir et veldig spennende ritt der nede. Jeg har lyst til å prestere og vise meg sjansen verdig, men samtidig går jeg mot slutten av en tøff treningsbolk. Da kan det ofte være store variasjoner i dagsform, og noen dager føles alt tungt og tregt.

I det siste har imidlertid formen føltes bra. Etter flere gode treningsøkter tok jeg i forrige uke en etterlengtet seier i UB Cup på hjemmebane. Jeg hadde også et sterkt ønske om å prestere i Terrengsykkelrittet helgen som var, men der ble jeg hindret av et revnet dekk allerede etter det første kvarteret. Sett i ettertid var det kanskje like greit, jeg har sjeldent sett så mange kalde og slitne syklister 😉

Ettersom at jeg gikk glipp av en hardøkt på lørdag måtte jeg ut på straffetrening på søndagen. Klubbkompis Marc tok meg med på en knallfin runde i Nordmarka. Det ble en sjeldent god dag med nærmere 5t totalt og 1t dragtid i flott vårlig natur. For min del også første gang jeg passerte 100km med terrengsykkel!

Etter søndagens ritt skal det bli godt med en litt roligere uke og litt overskudd. Da kommer det også rittrapport! Følg med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s