Halvveis i sesongen

Hei igjen! Vi har endelig rundet av vårsesongen, og sommeren står for tur med nye utfordringer.

Denne våren var da jeg virkelig skulle vise meg frem og prestere, men den tidligere omtalte stokken i Danmark satte en stopper for det. Allikevel er jeg veldig fornøyd med sesongen så langt. Etter hvordan jeg følte meg i starten av mai regnet jeg med å forbli listefyll i et par måneder. Fasit er milevis over forventing med mange ritt med bra fart i beina, og foreløpig 2. plass sammenlagt i NorgesCup rundbane. Utholdenheten har hittil i sesongen vært det største hinderet, men det kommer seg bra nå.

2015-05-27 20.22.52

Jubler med Xito.no etter seier på UB-Cup på hjemmebane

De siste rittene før sommeren ble imidlertid preget av litt uflaks. Følte meg lenge sterk under NC i Oppdal, men i et sløvt øyeblikk ble jeg kastet over styret i et teknisk parti. Fant aldri rytmen igjen etter det og endte langt bak. Helgen som var kjørte vi Skjebergrittet, et kort og teknisk maratonritt. Jeg er veldig fornøyd med de beste beina jeg har hatt så langt i år, men røk på en kjip punktering etter ca 45min.

oppdal

Ca 5 sekunder før jeg flyr over styret i en rockgarden

Nå er jeg en uke inn i den hardeste treningsbolken frem mot NM, som har vært det store målet i hele år. Jeg tester ut en ny liten vri på oppkjøringen/formtopping, og det kjennes veldig lovende ut. Mer om det kommer etter NM 😉 Løypa er teknisk og hard, og det skal passe meg bra. Det er rekordjevnt i toppen i år, men på en god dag skal jeg være med å kjempe helt i front!

Ellers anbefaler jeg dere på det sterkeste å komme dere ut i skogen nå! Enten det er til fots eller på hjul. Endelig har sommeren ankommet, stiene er på sitt beste og det er grønt og fint. Det er lett å nyte livet som syklist på slike dager.

villamalla

Is, sommer og gode venner

One thought on “Halvveis i sesongen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s