NM og tur med landslaget

Har endelig fått sammen en liten oppsummering av NM-helgen, sent men godt.

De siste ukene før NM kjente jeg formen var bra, og følte selv jeg hadde gjort alt riktig i oppkjøringen. Var mildt sagt ganske spent på fredag kveld, og håpet jeg skulle klare å prestere så godt som jeg ønsket. Passet på å få i meg passe mengde mat, og jobbet med å tenke på konkrete arbeidsoppgaver istedenfor å la nervene fly(klisjé!). Mer konkret om forberedelsene kommer, men ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger treningstips!

Kjente allerede tidlig i rittet at dette ville bra en bra dag. Den følelsen holdt i drøye 2 runder, helt til jeg hørte den umiskjennelige lyden av luft som siger ut av bakdekket. Etter litt(og enda litt mer) kløning fikk jeg byttet hjul og kunne registrere at jeg nå var nr. 9 i løypa og langt bak drømmen om medalje. Ganske skuffet satt jeg igang igjen med et tempo som bar preg av mangel på motivasjon. Dagens største høydepunkt ble at jeg klarte å samle tankene igjen og leverte to sterke runder på slutten. Endte tilslutt som nr. 4. Det er mitt desidert beste mesterskapsresultat, og det må jeg være tilfreds med.

Søndag morgen var revansjelysten stor før sprinten. Allerede ved frokostbordet annonserte jeg at jeg skulle vinne. Løypa var av det harde slaget, og det visste jeg passet meg bra.

Starten av finalen

Beina var pill råtne i prologen og de første heatene, men i semien løsnet det virkelig. Det var en fantastisk følelse i finalen når jeg kunne kjøre så hardt jeg bare ville. På toppen av bakken skjønte jeg det ville gå, og nede på målsletta var det ikke annet å gjøre enn å juble av glede!

Norgesmester sprint!

Etter NM-helgen trengte jeg å koble av litt og få hodet på plass igjen, men siden helgen har jeg vært i full gang med oppkjøring mot nye ritt. På en måte er det godt å være tilbake på litt roligere trening. Allerede til helgen er det klart for ny tur med landslaget, nå står UCI-ritt i Næstved, Danmark før tur. Det ser ut til å bli et hardt felt, og jeg er spent på hvordan formen er etter en uke med mye jobb og trening.

Vi snakkes!

2015-07-19 17.19.57

One thought on “NM og tur med landslaget

  1. Pingback: Terrengsesongen 2015 | Fredrik Haraldseth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s