Nytt lag

Det er mye jeg kan se frem til i 2016, og jeg er rett og slett stolt over å fortelle dere at jeg har skrevet under for et nytt lag!

HR

Særs fornøyd syklist

Jeg blir altså å se under Hard Rocx’ blå og orange fane fremover.

Det er mye spennende på gang hos sykkelgutta fra Asker. Veldig gledelig for meg er det at det blir en større satsing mot rundbane og sykkelkross, hvor mitt fokus fortsatt vil ligge. Jeg får være med i utvikling av en ny, norsk fulldemper og dette blir også min rittsykkel i terrengrittene. Har allerede fått testet den et par turer, og det virker veldig lovende! Nå om dagen er det fortsatt CX som står i fokus, og de fleste timene fremover vil bli tilbragt ombord på en Super Electra CX. Fantastisk inspirerende og kvikk følelse i sykkelen, den skjærer svinger bedre enn noe annet jeg har prøvd. Kan ikke vente med å teste den ut i ritt.

Det blir også en helt annen oppfølging med en lokal og ivrig sykkelprodusent, og jeg tror dette kan gi meg trygghet til å løfte satsingen min til et enda høyere nivå. Jeg kommer fortsatt til å støtte det lokale sykkelmiljøet som har hjulpet meg dit jeg er i dag, og vil også fremover ha tilhørighet til BOC.

Som de fleste nok har fått med seg har Hard Rocx nylig blitt kjøpt opp av Swix. Alt ligger til rette for at vi kan jobbe ambisiøst og vokse oss sterkere sammen.

Mer om sykler, utstyr og planer kommer fortløpende fremover!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s