Sponsorer

Stor takk til alle som har gitt meg muligheten til å satse sykling!

 

swix_logo-kopi

Swix er en av de sterkeste merkevarene i norsk idrett, og utvider nå sin helårs-satsing! Swix er med glødende engasjement eier av laget Swix Hardrocx Cycling Team.

 

shimano_490x170

Shimano leverer det beste sykkelutstyret på markedet. Vi sykler m
ed utstyrsgrupper, sko og hjelmer fra Shimano Nordic.

 

gausdalGausdal Landhandleri er en tradisjonsrik byggevareforretning uten kjedetilknytning. Hovedlager og administrasjonen ligger i lokaler tilknyttet byggevarehuset på Lillehammer.

 

sponser_logo-kopi

Sponser leverer ernæringen vi spiser før, under og etter ritt og trening. Produktene brukes av verdenseliten i flere utholdensidretter.

 

bocJeg har syklet for Bærum siden jeg startet med sykling tilbake i 2002. Klubben har betydd enormt mye for meg i alle år. Jeg har lært mye og fått god støtte til satsingen min. Denne klubben har et tilbud for absolutt alle.

 

Bull-logo-300x152Ved siden av å være min arbeidsplass, sørger Bull Ski & Kajakk for at jeg har tilgang på det beste utstyret året rundt. Du får hjelp av eksperter året rundt, og du finner avdelinger både i Oslo og Bærum.

 

HardRocxLogoHard Rocx leverer syklene jeg trener og konkurrer på. Sykkelprodusenten fra Asker satser stort og vi bruker nyutviklede fulldempere og sykkelkross. Syklene er raske, kvikke og solide. Dette er våpenet mitt for å vise konkurrentene ryggen!

 

7961381_300x300

 

Rojan Rundfahrt leverer konkurransehjul til alle syklene mine.

Målet vårt er å levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser. RR-produktene er satt sammen av nøye utvalgte komponenter, som til sammen skal gjøre din sykkelopplevelse best mulig.

 

Komon-Stagekomonstagewayway bidrar til at jeg får den nødvendige tryggheten for å få satsingen til å gå rundt. Med historie tilbake til 1989 er Komon-Stageway nå et av Norges ledende eventselskaper, med flere store og kjente bedrifter på kundelisten. Alle Komon-Stageway’s kunderelasjoner er langsiktige, og det legges vekt på at de skal verdiøke deres kunders forretning gjennom vellykkede events – over tid.

 

nordialog_vri9zfkiepoe1wrwycb298ouh

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – en totalleverandør som skreddersyr framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. Vi leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også skytjenester med tilhørende drift og infrastruktur.

 

Logo JHS (1)

 

 

 

JHS utfører oppdrag innenfor alle kategorier på trefelling. Trefelling, stubbfresing, bortkjøring, kvisting, beskjæring og hagearbeid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s